Meteen naar de inhoud

Opfriscursus

Rijschool Kooiman - Kom van je rijangst af

Durf de weg weer op met je rijbewijs!

Je bent in het bezit van je rijbewijs, maar durft de weg niet meer op. Nou ja, misschien lukt de bebouwde kom nog net. Maar verder, de snelweg op? Je durft het niet meer…

Rijangst kent vele vormen en oorzaken. Iedereen heeft een ander verhaal. Dit betekent dat er ook geen algemene oplossing voor is. Wij pakken dit probleem graag samen met jou aan. Soms blijkt het verrassend eenvoudig en rijdt iemand na zes lessen weer zelfverzekerd rond. Een andere keer is er meer voor nodig.

Begrip voor jouw angst

In alle gevallen is het begrijpen van de angst zelf, onmisbaar. Vanuit onze expertise en  ervaring weten wij wat angst met je doet. Maar we weten ook op welke manier je er weer vanaf komt. Het is ons gelukt om menig voormalig angstige automobilist inmiddels weer met een gerust hart achter het stuur te krijgen.

Ben jij je rijangst zat? Geef jezelf een nieuwe kans en neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of vraag een vrijblijvende (gratis) proefles aan.

Probeerles

€35*

Eerst even wennen

1 uur rijden

Kijken hoe het gaat

Geen verplichtingen

Thuis opgehaald en teruggebracht

Opfrispakket 1

€265

5 lessen van 1 uur

In je eigen tempo

Thuis opgehaald en teruggebracht

Met gecertificeerde Rijangst-instructeur

Opfrispakket 2

€520

10 lessen van 1 uur

In je eigen tempo

Thuis opgehaald en teruggebracht

Met gecertificeerde Rijangst-instructeur

*De proefles is gratis bij de afname van een rijlespakket van 20 lessen of meer || Heb je nog geen rijbewijs? Kijk dan bij onze rijlespakketten!


Ervaringen van Opfrissers

Ook ik heb jarenlang geen autogereden. Maar dankzij Peter heb ik toch weer mijn stukje zelfvertrouwen terug gekregen.Hij is een rustig en aardig persoon waar je wat aan hebt als je besluit om wat opfris lessen te volgen. Autorijschool is zeker aan te raden.

Joke, Amersfoort

Ik heb jaren lang niet gereden en was onzeker, maar doordat Peter op een rustige manier les gaf kreeg ik al snel zelfvertrouwen. Hij doorgrondde snel waar de moeilijkheden zaten en er zat een goede opbouw in de lessen.

Titia, Amersfoort

Tijdens de lessen die ik gehad heb van Peter leerde ik om mijn hoofd koel te houden en niet te perfectionistisch te zijn. Peter is erg geduldig en houd zeker van een grapje. Het was erg fijn om bij hem te lessen!

Marleen, Soest

Mijn rijbewijs heb ik op mijn achttiende gehaald. Acht jaar geleden verhuisde ik naar Amersfoort en sinds die tijd heb ik geen auto meer gereden. Elke keer als ik achter het stuur zat verstijfde ik van angst. Peter kende ik via onze kinderen. Ik kwam erachter dat hij ook een ‘rijangstinstructeur’ is. Drie jaar geleden gaf ik al aan te willen rijden bij Peter. De knoop heb ik later pas doorgehakt. Ik heb Peter gebelde en een afspraak gemaakt! Ik heb in totaal zeven lessen gehad van Peter. Peter heeft me enorm geholpen. Hij neemt alle tijd en kijkt heel goed naar mijn gevoel bij elke stap ik die zette. Hij geeft rustgevend les en versterkt je zelfvertrouwen. Door een aantal tips kreeg ik controle over de auto en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Voor mij is het een overwinning. Ik rijd weer! Ik heb nu een eigen auto en het is een heerlijk gevoel om achter het stuur te zitten. Bedankt Peter!

Saida Akachar, Amersfoort

Over faalangst

Je doet je best op school of voor een cursus. Alles gaat goed. Je beheerst de stof goed en je hebt er zowaar plezier in. Totdat… het examenmoment in zicht komt. Dan gaat het mis. Je raakt de draad zomaar kwijt en niets lijkt meer te lukken…

Herken je dat?

Een beetje spanning voor je examen is niet verkeerd. Vaak presteer je dan juist beter. Maar wanneer spanning en stress je op deze manier in de weg gaan zitten, wordt het een serieus probleem.

Wij helpen je bij het aanpakken hiervan. Tijdens een goed verzorgde rijopleiding leren we je hoe je stress kunt hanteren zodat het geen onnodige invloed heeft op je rijexamen. We hebben persoonlijke aandacht voor jou en stemmen daar onze begeleidingsstijl op af. Maatwerk dus!

Voor ons is iedere geslaagde leerling een motivatie om ook anderen te helpen minder op te zien tegen het praktijkexamen.