Meteen naar de inhoud

Rijlessen

Voor iedereen!

Haal je rijbewijs in je eigen tempo!

Jij wilt leren autorijden. Dat kan bij Rijschool Kooiman. Wij geven lessen van jong tot oud. Van dromers tot racemonsters. Iedereen kan zijn rijbewijs halen bij Rijschool Kooiman. Je kunt ook met faalangst of rijangst bij Rijschool Kooiman terecht. We hebben voor iedereen een pakket op maat!

Rijschool Kooiman - Rijles in Amersfoort en omstreken

Persoonlijk Rijplan

Wij werken vanuit een duidelijke opbouw in de lessen. Elke les heeft een doel op zich. Zo leer en oefen je vaardigheden op een efficiënte wijze om je later veilig op de weg te voelen.

Welk pakket past bij jou?

Wil je weten welk pakket bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een gratis proefles. Zo kun jij alvast wennen aan rijden in de auto en kunnen wij inschatten welk pakket het beste bij jou past.

Onze expertise:

Rij & Faalangst
95%
Helder uitleggen
90%
Feedback
90%

Proefles

€60*

Kennismaken

Een uur lang rijden

Kijken of Rijschool Kooiman bij je past

Wennen aan de auto

Rijles pakket A

€570

Kennismaken.

10 praktijklessen van 1 uur

Kijken of Rijschool Kooiman bij je past

Praktijk examen

Rijles pakket B

€1375

Kennismaken

20 praktijklessen van 1 uur

Kijken of Rijschool Kooiman bij je past

Praktijk examen

Rijles pakket C

€1849

Kennismaken

30 praktijklessen van 1 uur

Kijken of Rijschool Kooiman bij je past

Praktijk examen

*De proefles is gratis bij afname van een rijlespakket  van 20 lessen of meer || Losse rijlessen kosten €55,- per uur

Proefles rijschool Kooiman

Maak de juiste keus met een gratis proefles

Wil je zeker weten of Rijschool Kooiman iets voor jou is? Kom dan een gratis proefles maken. Zo kunnen wij direct inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. En zo weet jij of Rijschool Kooiman bij je past.

Haal je rijbewijs op je 17e | 2toDrive

2toDrive is een experiment waarbij jongeren eerder hun rijbewijs kunnen halen om daarna tot hun 18e verjaardag onder begeleiding van een coach rijervaring op te doen. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive (rijden onder begeleiding) zorgt ervoor dat beginnende bestuurders onder relatief veilige omstandigheden alvast die rijervaring op kunnen doen.

Geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Je rijbewijs halen met faalangst? Het kan!

Wat is het faalangstexamen? En wat maakt het nu anders dan het ‘gewone’ rijexamen voor de personenauto? Voor wie is het faalangstexamen bedoeld?

Het spreekt eigenlijk voor zich: het faalangstexamen is bedoeld voor mensen met faalangst voor het rijexamen. Het maakt niet uit of u al eerder rijexamen hebt gedaan. Ook als u al in het traject nader onderzoek rijvaardigheid zit, kunt u dit speciale examen aanvragen.

Rijschool Kooiman - Kom van je rijangst af

Als u vermoedt dat u last hebt van een ongezonde en extreme angst voor het rijexamen, dan kunt u terecht bij Rijschool Kooiman. We zijn gespecialiseerd is in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Het is namelijk bekend dat je faalangst het beste al tijdens de opleiding te lijf gaat, en niet alleen bij het examen. Op die manier kunt u al vanaf uw eerste rijles werken aan rijden zonder angst!

Heb je last van rijangst? Kijk dan eens bij onze opfrispakketten!