Bellen: 06 - 51 29 43 25 Mailen: info@rijschoolkooiman.nl

Over Arnold.

Arnold Oemardien

Jij hebt een doel, je rijbewijs halen. Ik ben er om samen met jou dat doel te halen. Ruim 26 jaar geleden ben ik begonnen met rijles geven en ik heb dat altijd met veel plezier gedaan. Na een lespauze van vijf jaar waarin ik op de taxi reed, voer ik sinds oktober 2016 mijn passie, lesgeven, weer uit bij rijschoolkooiman.

Ik help leerlingen van jong tot oud veilig hun rijbewijs te halen. Snel of minder snel, ieder zijn eigen tempo. We kijken naar je mogelijkheden en wat bij je past. Hier passen we ons lesplan op aan. Zodat jij je rijbewijs kunt halen en zelfstandig en verantwoordelijk de weg op durft.

instructeur

“Ik help leerlingen van jong tot oud veilig hun rijbewijs te halen.
Snel of minder snel, ieder zijn eigen tempo.”

Ver verleden

Peter en ik hebben al eerder samen lesgegeven begin jaren 90. Toen peter mij vroeg of ik bij hem aan de slag wilde heb ik geen moment getwijfeld. Zo kon ik mijn passie weer gaan uitvoeren, mensen van jong tot oud op weg helpen naar hun rijbewijs.

Rijles in Amersfoort

Rijschool Kooiman geeft les in Amersfoort en omstreken. Amersfoort is de perfecte uitvalsbasis om lessen te kunnen volgen in Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Soest, Hoevelaken, Woudenberg en Baarn. Omdat het CBR 5 kilometer verder in Leusden is gevestigd kan er ook makkelijk worden gereden op de plek waar je examen gaat doen.

Skills

Eigen tempo 95%
Les op eigen niveau 95%
Rustig uitleggen 90%

bij de auto

Back to Top