Meteen naar de inhoud

Over ons

[two_third]

Peter Kooiman

Op de basisschool kreeg ik het al te horen: “Peter moet leraar worden.” Op die leeftijd kon ik er nog niet zoveel mee en ook na mijn studie zocht ik het in andere richtingen. Maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Ik werd leraar in een lesauto!

In 1997 startte ik mijn eigen rijschool en daar heb ik nooit spijt van gehad. Nog steeds stap ik elke dag met plezier in de auto. Ik geniet van het anders-zijn van iedere leerling. De motivatie om een rijbewijs te halen is heel verschillend, net als persoonlijkheid en aanleg. Dat maakt mijn werk leuk en uitdagend!

Ik heb veel geduld met mensen als ze het moeilijk vinden iets te leren. Maar als het wel snel kan, dan gaan we daarvoor! Mensen leren het best als ze een uitdaging krijgen die ze kunnen overzien. Daar pas ik mijn begeleiding op aan. En dat is, zeker voor mensen met rij- en faalangst, een pré. Een veelgehoorde opmerking: “Had ik maar veel eerder les genomen. Het valt reuze mee. Ik vind het zelfs leuk!”

[/two_third]

[one_third_last]

[gap height=”50″]

instructeur

[/one_third_last]

[hr style=”1″ margin=”10px 0px 40px 0px”]

Op de basisschool kreeg ik het al te horen:
“Peter moet leraar worden.”

[hr style=”1″ margin=”40px 0px 40px 0px”]
[one_third]

Volkswagen Blue Motion

Je rijdt in een volkswagen Polo Blue Motion. Deze auto is voorzien van de laatste techniek als het gaat om brandstofbesparing en veiligheid.

Door het lage brandstofverbruik en de geringe CO2 uitstoot (broeikasgas) lever je een positieve bijdrage aan milieubewust lesrijden (A-label).
[/one_third]
[one_third]

Vestiging Amersfoort

Rijschool Kooiman is gevestigd in Amersfoort aan de Verdiweg 267. Amersfoort is de perfecte uitvalsbasis om lessen te kunnen geven in Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Soest, Hoevelaken, Woudenberg en Baarn. Omdat het CBR 5 kilometer verder in Leusden is gevestigd kan er ook makkelijk worden gereden op de plek waar je examen gaat doen.

[/one_third]
[one_third_last]

Skills

[skill percentage=”95″ title=”Rij & Faalangst 95%”]
[skill percentage=”90″ title=”Helder uitleggen 90%”]
[skill percentage=”90″ title=”Feedback 90%”]
[/one_third_last]

[gap height=”20″]

[separator headline=”h3″ title=”In de auto”]
IMGP2546