Bellen: 06 - 51 29 43 25 Mailen: info@rijschoolkooiman.nl

Over Peter.

Peter Kooiman

Op de basisschool kreeg ik het al te horen: “Peter moet leraar worden.” Op die leeftijd kon ik er nog niet zoveel mee en ook na mijn studie zocht ik het in andere richtingen. Maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Ik werd leraar in een lesauto!

In 1997 startte ik mijn eigen rijschool en daar heb ik nooit spijt van gehad. Nog steeds stap ik elke dag met plezier in de auto. Ik geniet van het anders-zijn van iedere leerling. De motivatie om een rijbewijs te halen is heel verschillend, net als persoonlijkheid en aanleg. Dat maakt mijn werk leuk en uitdagend!

Ik heb veel geduld met mensen als ze het moeilijk vinden iets te leren. Maar als het wel snel kan, dan gaan we daarvoor! Mensen leren het best als ze een uitdaging krijgen die ze kunnen overzien. Daar pas ik mijn begeleiding op aan. En dat is, zeker voor mensen met rij- en faalangst, een pré. Een veelgehoorde opmerking: “Had ik maar veel eerder les genomen. Het valt reuze mee. Ik vind het zelfs leuk!”

instructeur

Op de basisschool kreeg ik het al te horen:
“Peter moet leraar worden.”

Volkswagen Blue Motion

Je rijdt in een volkswagen Polo Blue Motion. Deze auto is voorzien van de laatste techniek als het gaat om brandstofbesparing en veiligheid.

Door het lage brandstofverbruik en de geringe CO2-uitstoot (broeikasgas) lever je een positieve bijdrage aan milieubewust lesrijden (A-label).

Vestiging Amersfoort

Rijschool Kooiman is gevestigd in Amersfoort aan de Verdiweg 267. Amersfoort is de perfecte uitvalsbasis om lessen te kunnen geven in Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Soest, Hoevelaken, Woudenberg en Baarn. Omdat het CBR 5 kilometer verder in Leusden is gevestigd kan er ook makkelijk worden gereden op de plek waar je examen gaat doen.

Skills

Rij & Faalangst 95%
Helder uitleggen 90%
Feedback 90%

In de auto

IMGP2546

Back to Top